Samenwerken


 

Heb jij een leuk idee, zie jij een leuke samenwerking, of zou ik een leuke aanvulling kunnen zijn? Onder het mom "samen staan we sterk", kom ik graag aan tafel zitten om te  brainstormen.

Al leuke samenwerkingen gehad met: Gij&Ik, Rabauw craft beer, Cha's Favorites, Longfield by Sophie en Versvandeperz.


Horeca


Personeel is al lastig te krijgen in de horeca laat staan geschoold personeel. Laat mij jullie personeel de in en outs leren in de brede zin van wijn. Denk aan het inschenken, openen laten proeven en hoe te verkopen. 

 

Heb jij nog steeds geen Portugese wijn op de kaart staan? Dan wordt dit de hoogste tijd! Neem eerst telefonisch contact op, om te bespreken waar je naar opzoek bent. Daarna kom ik langs om je kennis te laten maken met de wijnen, ook is er een mogelijkheid om proeverijen voor het team of je gasten te organiseren met mij of een van mijn Portugese partners.


Plan een proeverij


 

Wat leuk dat je een proeverij wilt reserveren! Laat mij snel weten wanneer je graag wilt dat ik langskom met de wijnen. Ik laat je zo snel mogelijk weten of de gewenste datum nog beschikbaar is.

* Vanaf meer dan 20km vanaf Gemert (enkele reis) reken ik reiskosten van 0,21 euro per kilometer. Dit wordt bij de proeverij in rekening gebracht. Eventuele parkeerkosten worden ook bij het afrekenen verrekend.


Het contact formulier werkt niet. 

Mail voor vragen naar info@sannewijn.nl